Servicii de contabilitate primara Bucuresti

Contabilitatea primara poate fi definita ca o activitate financiara ce pune bazele tuturor operatilor contabile realizate de catre orice firma si trebuie sa asigure prima verificare asupra corectitudinii inregistrarilor din documentele primare justificative atat in ce priveste forma cat si in ce priveste continutul acestora.

Privire de ansablu asupra contabilitatii primare

Activitatea de gestionare a documentelor contabile este una din provocarile multor firme, indiferent de dimensiunea lor, deoarece fiecare companie are obligatia de a intocmi si de a tine evidenta documentelor primare
prin serviciile unui angajat propriu sau prin serviciile unui expert contabil catre care compania isi externalizeaza activitatile contabile primare.

Sarcinile financiar-contabile primare presupun gestiunea datelor primare legate de activitatea firmei, cu deosebire privitoare la stocuri, plati, incascri, creanțe.

Astfel, activitatea pe care o presupune contabilitatea primara este necesara, esentiala si are caracter permanent in cadrul oricarei societati.

Serviciile de contabilitate primara includ

1. Consultanta privind inregistrarea documentelor contabile conform normelor in vigoare.
2. Consultanta la intocmirea facturilor ce trebuiesc emise catre clientii societatii.
3. Contabilitatea documentelor / notelor de intrare-receptie (nir-uri).
4. Evidenta clientilor, furnizorilor si gestiunea stocurilor.
5. Completarea de chitante, cecuri, ordine de plata, foi de varsamant
6. Contabilitatea registrului de casa si banca.

In functie de necesitatile societatilor, serviciul de contabilitate primara poate include delegarea unuia dintre contabilii nostrii la sediul dumneavoastra, caz in care se tarifeaza suplimentar serviciile oferite.

Contello vine in intampinarea nevoilor societatilor, indiferent de domeniul de activitate, cu gama larga de servicii din sectorul de activitate al contabilitatii primare la tarife competitive.

Contabilitate primara, intocmirea documentelor contabile justificative, gestionarea stocurilor, servicii financiar-contabile primare de inalta clasa.

Ai nevoie de contabilitate pentru firma ta?

Suna-ne, scrie-ne sau viziteaza-ne sediul Contello, firma de contabilitate si expertiza contabila, membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania.

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Declaratia A4200
Firma de taxi / Firma de catering / Firma de curatenie / Firma de transport / Firma de comert online / Firma de IT / Restaurante si baruri Comert prin Amazon
Contacteaza-ne

Suna-ne, scrie-ne sau viziteaza-ne biroul de contabilitate din Energi-Co Business Center.


 • București, 030167
  Strada Matei Voievod Nr. 29
 • Telefon
  +40.721.591.487
 • Adresa email
  office@contello.ro
 • Program
  Luni - Vineri intre 9.00 si 18.00

Contello, firma de contabilitate din București, prestează societatilor partenere servicii contabile și financiare de înalta clasă la prețuri excelente.
Informațiile contabile prezente pe acest website aparțin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, București.

 
Acum ai posibilitatea de a verifica registrul de tva al ANAF rapid și simplu.