Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

1. Informatii generale

Website-ul contello.ro este aflat in folosinta Contello Audit SRL, societate denumita in mod generic detinatorul website-ului prezent. Sectiunea prezenta stabileste termenii si conditiilor pentru acceseaza si utilizarea site-ului Contello.ro. Termenul de utilizator reprezinta orice persoana care acceseaza site-ul si care in mod implicit se obliga sa respecte prezentul set de reguli.

2. Reguli de utilizare
Detinatorul website-ului nu isi asuma raspunderea pentru securitatea acestui site.
Utilizarea serviciului Contello.ro este explicit permisa pentru obtinerea de informatii. Nici un utilizator nu are dreptul de a prelua, a interveni sau a modifica continutul acestuia.

3. Proprietate privata
Articolele, log-urile, imaginile sau orice alte elemente de continut publicate in cadrul site-ului Contello.ro sunt proprietate privata si utilizarea lor in scopuri terte este nepermisa.

4. Informatii privind responsabilitatea serviciului
Informatiile si materialele continute de acest site sunt protejate privind drepturile de autor prin Legea 8/1996.Echipa Contello depune in mod constant
activitate de informare si actualizare a informatiile prezente pe website-ul serviciului, insa nu isi asuma raspunderea pentru posibilele erori sau omisiuni pe care acestea le-ar putea contine. Eforturile depuse de catre echipa noastra reprezinta acuratetea informatiilor oferite prin intermediul website-ului.

5. Informatii privind datele cu caracter personal
In conformitate cu Legea 677/2001, modificata ulterior si completata de Legea nr. 506/2004, echipa Contello va oferi in conditii sigure si doar pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care un utilizator le poate avea inregistrare pe website.

6. Reguli de postare a comentariilor pe site-ul Contello.ro
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii. Prin postarea de comentarii sau a oricaror texte/imagini in paginile site-ului prezent, utilizatorii sunt de acord cu urmatoarele mentiuni:
- orice forma de reclama este strict interzisa. Site-ul Contello.ro nu poate fi folosit pentru promovarea altor site-uri, afaceri, produse etc.
- postarea materialelor lipsite de drepturi legale de autor sunt interzise
- este interzisa postarea multipla a unui comentariu identic
- este interzis utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, denigrator fata de celalalte persoane active
- este interziza postarea de comentarii care incita la actiuni ilegale
- Contello.ro se obliga sa nu modifice sub nici-o forma comentariile postate de cititori pe care le-a acceptat in paginile site-ului

7. Informatii privind modificarea site-ului
Echipa Contello.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul website-ului si serviciile puse la dispozitie utilizatorilor, cu sau fara notificare prealabila.

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Declaratia A4200
Firma de taxi / Firma de catering / Firma de curatenie / Firma de transport / Firma de comert online / Firma de IT / Restaurante si baruri Comert prin Amazon
Contacteaza-ne

Suna-ne, scrie-ne sau viziteaza-ne biroul de contabilitate din Energi-Co Business Center.


 • București, 030167
  Strada Matei Voievod Nr. 29
 • Telefon
  +40.721.591.487
 • Adresa email
  office@contello.ro
 • Program
  Luni - Vineri intre 9.00 si 18.00

Contello, firma de contabilitate din București, prestează societatilor partenere servicii contabile și financiare de înalta clasă la prețuri excelente.
Informațiile contabile prezente pe acest website aparțin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, București.

 
Acum ai posibilitatea de a verifica registrul de tva al ANAF rapid și simplu.