Servicii complete de contabilitate pentru restaurante, pizzerii sau fast-food ( societati de productie ce asigura mesele clientilor ),
terase, baruri sau cafenele, flexibile in functie de complexitatea activitatii acestora.
Secretul suucesului unui restaurant este alegerea unei identitati culininare si vizuale unice ce va depasi asteptarile viitorilor clienti.
Pasiunea pentru bucatarie, intr-un oras al cafenelelor si al restaurantelor precum Bucuresti, nu va tine loc de calitatile care va fac un bun patron de restaurant.
Deschiderea unui restaurant nu este o treabă usoara, iar primii pasi ce trebuiesc parcursi nu vor fi doar din dorinta de a face profit, ci din aceea de a crea un
loc confortabil si apreciat de catre cei ce ii vor calca pragul.
Ce coduri CAEN se potrivesc pentru restaurante, cafenele si baruri ?
5610 - Restaurante, fast-food, pizzerii sau prepararea hranei la standuri din piete.
5630 - Cafenele ( baruri si alte activitati de servire a bauturilor ).
5630 - Baruri si alte activitati de servire a bauturilor
Pentru diversificarea activitatii se mai pot folosi si urmatoarele coduri CAEN:
5621 - Activităţi de alimentaţie (catering)
5629 - Alte servicii de alimentaţie
5551 - Servicii ale cantinelor
5629 - Alte activitati de alimentatie
Odata cu finalizarea procedurilor de infiintare a firmei, chiar daca restaurantul tau inca nu are activitate, vei avea nevoie de un contabil.
Particularitati privind organizarea contabilitatii unui restaurant.
Echipa noastra are o vasta experienta in organizarea evidentei financiar – contabile a restaurantelor, cafenelelor, barurilor, fast-food, autoservire precum si restul afacerilor din domeniul HoReCa.
- Evidenta achizitiilor de materii prime ( NIR-uri), inregistrarea pierderilor si reglarea stocurilor.
- Realizare retetarelor de productie pe baza materiilor prime.
- Evidenta obiectelor de inventar precum aparatura de bucatarie, case de marcat, obiecte de mobilier etc.
- Inregistrarile incasarilor de la clienti, casa de marcat, chitante, bonuri sau facturi.
- Evidenta si realizarea dosarelor de personal ale restaurantului, fise de post, servicii de salarizare aferente bucatarilor, chelnerilor si altor angajati.
- Evidenta documentelor de cheltuieli ale restaurantelor aferente chiriei, curentului sau ale altor furnizori de servicii.
Pentru orice firma din domeniul HoReCa realizam si depunem toate declaratiile fiscale cat si bilantul situatiilor financiare anuale sau trimestriale.
Avem experienta cu diverse solutii software pentru restaurante implementate de catre clientilor nostri din care extragem atat rapoarte financiar-contabile cat si informatii despre gestiune si stocuri.
In topul preferintelor se afla aplicatia Freya Restaurant, un soft restaurant ce va permite marcarea foarte rapida a produselor, va ofera un sistem de stocuri exact, si
poate fi folosit de toate societatile din domeniul HoReCa.