Despre Noi

Misiunea noastră este să întrecem nivelul așteptărilor clienților prin livrarea de servicii de calitate și personalizarea nevoilor acestora, adaptate cerințelor pieței și ultimelor reglementari în materie de contabilitate.

Contello își dorește ca în relațiile cu clienții săi se creeze o relație de succes, benefică pentru ambele părti și de lungă durată.Deasemenea, Contello  este membră atât CAFR: Cameră Auditorilor Financiari din România cât și CECCAR: Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, ceea ce conferă un grad înalt de încredere.

Totodată, dorim să contribuim la o corectă informare a agenților economici privind implicațiile fiscale ale afacerilor derulate, și la optimizarea cheltuielilor din punct de vedere fiscal ale acestora. Ne dorim ca afacerea dumneavoastră să aibă o bună conduită și să plătiți cât mai puține impozite, în mod legal, fapt ce v-ar maximiza profiturile și implicit rentabilitatea.

 Consultanța oferită de noi este una extrem de eficientă, întotdeauna în conformitate cu ultimele modificări/completări ale legii iar clienții noștri sunt mereu mulțumiți de mediul în care oferim această consultantă, dar și de eficientă noastră.

În funcție de natură serviciilor cerute de către dumneavoastră, noi vom delega oamenii potriviți din domeniu și vă vom pune la dispoziție cele mai bune expertize din domeniu, după care impreună vom putea alege drumul corect spre atingerea scopului dumneavoastră.

Echipă tânără și dinamică

Profesionalism: experiența noastră și educația în domeniul contabilitătii și a fiscalitătii ne reprezintă că fiind un serviciu de încredere și extrem de eficient

Rigurozitate: exercitarea profesiei de contabilitate are în vedere două aspecte importante, ordinea și disciplină, pe care noi le respectăm în relația noastră cu clientul

Raport excelent cost-calitate: serviciile contabile complete oferite de firmă noastră se caracterizează printr-un standard înalt de calitate și la prețuri personalizate în funcție de cererile clienților.


Amabilitate și promptitudine

În creearea relațiilor de succes cu clienții noștri, noi urmărim următoarele aspecte:

 • o bună și continuă comunicare între părtile membre, astfel încât eficacitatea serviciilor vă fi mereu atinsă
 • etică și condiția morală a colaborării
 • încrederea în capacitatea profesională a ambelor părti membre
 • onestitatea și etica firmei Contello prin care aducem în evidența politică de confidențialitate strictă asupra tuturor informațiilor primite

Contello înseamnă servicii contabile de calitate, cât și relații de succes cu clienții noștri, aspect ce ne diferențiază față de celalalte servicii contabile.

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Declaratia A4200
Firma de taxi / Firma de catering / Firma de curatenie / Firma de transport / Firma de comert online / Firma de IT / Restaurante si baruri Comert prin Amazon
Contacteaza-ne

Suna-ne, scrie-ne sau viziteaza-ne biroul de contabilitate din Energi-Co Business Center.


 • București, 030167
  Strada Matei Voievod Nr. 29
 • Telefon
  +40.721.591.487
 • Adresa email
  office@contello.ro
 • Program
  Luni - Vineri intre 9.00 si 18.00

Contello, firma de contabilitate din București, prestează societatilor partenere servicii contabile și financiare de înalta clasă la prețuri excelente.
Informațiile contabile prezente pe acest website aparțin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, București.

 
Acum ai posibilitatea de a verifica registrul de tva al ANAF rapid și simplu.