Servicii de audit financiar și non-audit


Auditul financiar are la baza operatiuni complexe si eficiente prin care informatia contabila este tradusa in termeni precum performanta si corectitudine.

Asistență telefonică gratuită: +40.721.591.487

Solicita oferta audit


Firma de audit statutar

Contello efectueaza auditul statutar atunci cand legislatia le impune societatilor comerciale sa isi supuna situatiile financiare operatiunii de audit financiar sau cand efectueaza voluntar auditul financiar si publica situațiile financiare auditate impreună cu raportul de audit.

Angajamentul nostru este de a furniza servicii de audit de inalta clasa, fie ca este vorba despre auditul statutar obligatoriu sau auditul financiar în contextul verificării proiectelor europene în România.

Firma de audit in conformitate cu legea, la momentul cel mai potrivit!

 Datorita experientei acumulate in timp de catre profesionistii care formeaza echipa Contello Audit ,va garantam ca pentru noi efectuarea unui audit statutar , presupune mult mai mult decat rapoartele  de audit furnizate , informatii pertinente cu un impact imens asupra business-ului Dvs. , grafice concludente ,culese in baza probelor de audit pe durata desfasuratii auditului.

Mai exact, modul de desfasurare a intregului audit statutar este unicat datorita faptului ca incercam sa identificam o integrare perfecta a afacerii tale in climatul economic si financiar  actual , atat la nivel national, cat si international.

Mai mult decat atat, incercam sa depistam riscurile cu care se confrunta business-ul Dvs ,respectiv sa eliminam de la plus la minus infinit redundantele si paramentrii de ineficienta  cu care se confrunta afacerea Dvs. , atat din trecut ,cat si din prezent,astfel incat impreuna cu Dvs sa avem un aport imens la eficientizarea afacerii  pe viitor ,luand cele mai bune decizii de dezvoltare a business-ului.

 Asadar, daca va aflati in cautarea unui auditor financiar care activeaza fie in Bucuresti, fie in tara , oferind un inalt grad de profesionalism prin calitatea serviciilor si standardelor impuse in domeniul audidului statutar ,cat si financiar, va putem garanta ca ati ajuns unde trebuie.

Contello Audit   este o societate specializata in servicii de audit statutar si  financiar, membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).

 

Achizitii publice

Codurile CPV ( Common Procurement Vocabulary ) se folosesc pentru clasificarea achizitiilor publice cu scopul de a standardiza referintele utilizate de autoritatile si entitatile contractante pentru a descrie obiectul contractelor de achizitii publice.

Coduri CPV pentru licitatiile publice de achizitie ale serviciilor de audit pe care le putem onora.

 • 79212000-3 - Servicii de auditare
 • 779212100-4 - Servicii de auditare financiară
 • 779212200-5 - Servicii de auditare internă
 • 779212500-8 - Servicii de revizuire contabilă

Preturile serviciilor de audit financiar

Tarifele de audit financiar se calculeaza in baza unui buget de timp necesar pentru efectuarea misiunii de audit.

 • Prin urmare, pentru ca tariful de audit financiar sa fie corect fundamentat si personalizat pe nevoile societatii, este necesar ca auditorul sa aiba la dispozitie un numar cat mai mare de informatii din partea conducerii entitatii sau al departamentului financiar contabil.

Sunteti in cautarea unui auditor financiar ?

Sunati-ne, scrieti-ne sau vizitati-ne sediul Contello, firma specializata in audit financiar statutar si audit intern, membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania ( CAFR ).

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Declaratia A4200
Firma de taxi / Firma de catering / Firma de curatenie / Firma de transport / Firma de comert online / Firma de IT / Restaurante si baruri Comert prin Amazon
Contacteaza-ne

Suna-ne, scrie-ne sau viziteaza-ne biroul de contabilitate din Energi-Co Business Center.


 • București, 030167
  Strada Matei Voievod Nr. 29
 • Telefon
  +40.721.591.487
 • Adresa email
  office@contello.ro
 • Program
  Luni - Vineri intre 9.00 si 18.00

Contello, firmă de audit din București, prestează servicii de audit statutar, intern și fonduri europene de înalta clasă la prețuri excelente.
Informațiile contabile prezente pe acest website aparțin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, București.

 
Acum ai posibilitatea de a verifica registrul de tva al ANAF rapid și simplu.