Contello Bucuresti Contello Bucuresti

Servicii de consultanta fiscala

Asistenta si consultanta pentru lansarea unei afaceri; consultanta si analiza in vederea obtinerii de credite

Consultanta fiscala va  ajuta sa aveti o mai buna planificare a afacerii si o buna dezvoltare a afacerii. Indeplinirea la termen a obligatiilor legale denota o punctualitate a afacerii dvs. Planificarea tuturor platilor, atat a angajatilor cat si a taxelor catre stat trebuie efectuata cu mare atentie. In general, se considera ca o companie are nevoie de minim o consultanta fiscala anuala.

 

Consultanţă financiară

Prin serviciile de consultanța financiară, oferim în principal consultanţă pe probleme de contabilitate si analiză financiară, audit financiar, resurse umane si salarizare, asistenţă privind documentele justificative, asistență contabila privind proiecte de fuziuni şi achiziţii sau recenzii ale controlului intern.

In cadrul contractelor noastre de consultanta externa, veti beneficia de analiza financiara necesara privind obtinerea de credite bancare avantajoase precum si de intocmirea documentatiei necesare pentru acestea.

Alegeti un consultant fiscal Contello pentru a beneficia de servicii profesionale complete!

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Declaratia A4200
Firma de taxi / Firma de catering / Firma de curatenie / Firma de transport / Firma de comert online / Firma de IT / Restaurante si baruri

Contacteaza-ne

Suna-ne, scrie-ne sau viziteaza-ne biroul de contabilitate din Energi-Co Business Center.


 • Bucuresti, 030167
  Strada Matei Voievod Nr. 29
 • Telefon
  +40.721.591.487
 • Adresa email
  office@contello.ro
 • Program
  Luni - Vineri intre 9.00 si 18.00

Contello, firma de contabilitate din Bucuresti, presteaza societatilor partenere servicii contabile si financiare de inalta clasa la preturi excelente.
Informatiile contabile prezente pe acest website apartin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, Bucuresti.