Servicii de consultanță fiscală și financiar-contabilă

Consultanții noștri, prin analiza indicatorilor economici ai societății, vor putea veni cu soluții concrete pentru obținerea de fonduri pe baza performantelor financiare ale societății. Poți să primești asistentă din partea noastră chiar și înainte de a avea o firmă prin intermediul serviciului de consultantă pentru lansarea unei afaceri.

Consultanță financiară

Punem la dispoziția clienților noștri servicii complete de consultanță în problemele contabile, alături de ultimele noutăți legislative, financiare ori fiscale ce vă pot afecta evoluția afacerii.

Consultanta fiscală cât și cea financiar-contabilă te ajută să ai o mai planificare cât mai clară a afacerii pentru o dezvoltare cât mai stabilă a acesteia chiar și din stadiile incipiente. Planificarea tuturor plăților și achizițiior naționale sau intracomunitare, taxele salariale ale angajaților căt și a taxelor plătite către stat trebuie analizate si efectuate cu o atenție sporită.

În general, se consideră că o companie are nevoie de minim o consultanță fiscală sau financiar-contabilă anuală pentru ca aceasta sa îndeplinească toate obligațiile legale la termen și fără penalizări ulterioare.

Câteva dintre serviciile de consultanţă financiară

 • Consultanță privind alegerea entității juridice potrivite pentru orice start-up.
 • Consultanță cu privire la optimizare taxelor și impozitelor.
 • Elaborarea de analize, studii și sinteze pe diverse teme financiar-economice.
 • Consultanță în materie de finanțare pe termen mediu și lung și întocmirea de planuri pentru obținerea acesora.
 • Transmiterea modificărilor legislative care privesc activitatea contabilă și fiscală.
 • Rapoarte de consultanță privind opinia legală și recomandările aferente.

Beneficiile colaborării cu noi pentru consultană.

 • Îndrumare - Suntem alături de tine la fiecare decizie financiară majoră susținându-te cu analize și planuri de finanțare complete.
 • Prevenție - Consultanță privind modificările legislative și fiscale alături de sfaturi de implementare ale schimbărilor.
 • Sprijin - Asistență și consultanță și în fața problemele contabile, financiare ori fiscale.

Pentru a beneficia serviciile noastre de consultanța financiară, consultanță pe probleme de contabilitate si analiză financiară, audit financiar, resurse umane si salarizare, asistență privind documentele justificative, asistență contabila privind proiecte de fuziuni şi achiziții sau recenzii ale controlului intern, poți accesa pagina de contact.

 

 

Ai nevoie de consultanță pentru afacerea ta?

Sună-ne, scrie-ne sau vizitează-ne la sediul Contello, firmă de consultanță cu experienta in domeniul fiscal si financiar-contabil, membră a Corpului Experților Contabili si a Contabililor Autorizați din România.

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Declaratia A4200
Firma de taxi / Firma de catering / Firma de curatenie / Firma de transport / Firma de comert online / Firma de IT / Restaurante si baruri Comert prin Amazon
Contacteaza-ne

Suna-ne, scrie-ne sau viziteaza-ne biroul de contabilitate din Energi-Co Business Center.


 • București, 030167
  Strada Matei Voievod Nr. 29
 • Telefon
  +40.721.591.487
 • Adresa email
  office@contello.ro
 • Program
  Luni - Vineri intre 9.00 si 18.00

Contello, firma de contabilitate din București, prestează societatilor partenere servicii contabile și financiare de înalta clasă la prețuri excelente.
Informațiile contabile prezente pe acest website aparțin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, București.

 
Acum ai posibilitatea de a verifica registrul de tva al ANAF rapid și simplu.