Servicii de Resurse Umane

Venim in intampinarea partenerilor nostri cu servicii de resurse umane personalizate, adaptate pe necesitatile si specificul activitatii oricarei societati comerciale.

Departamentul de resurse umane este cel mai important cadru al companiei tale. Resursele umane reprezinta cel mai important factor al unei companii care isi doreste succesul. Aceste servicii au ca scop atragerea si recrutarea unor persoane potrivite pentru companie, si implicit angajarea lor. Intocmirea contractelor, a fisei de post, a actelor aditionale sau a dosarului Revisal sunt principalele atributii ale acestui departament.

Externalizarea serviciilor de resurse umane va aduce garantia aplicarii corecte a legislatiei in vigoare cat si avantajul transferului de responsabilitate de la angajator catre prestatorul de servicii.

Ce înseamnă externalizarea serviciilor de resurse umane?

Externalizarea serviciilor de resurse umane presupune delegarea setului de responsabilități, privind gestionarea aspectelor de țin de forță de muncă dintr-o companie, către o entitate externă, specializata pe astfel de servicii.

1. Focusarea pe activitatile care aduc valoare afacerii.
2. Acces permanent la consultanta specializata HR
3. Transfer responsabilitate catre Contello
4. Personal specializat resurse umane
5. Costuri resurse de personal

Serviciile de Resurse umane oferite de Contello, reprezinta solutia ideala pentru toate societatile ce nu au un buget alocat pentru crearea unui departament de resurse umane.

Contello presteaza servicii complete de resurse umane (HR) in Bucuresti, orasele invecinate din judetul Ilfov precum Otopeni, Popesti-Leordeni, Pantelimon, Bragadiru sau Voluntari, de administrare personal, salarizare, consultanta si audit-uri la preturi accesibile pentru orice buget.

Pentru informatii suplimentare despre serviciile de resurse umane prestate cat si despre tarifele HR, trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti informatiile dorite.

 

 

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Declaratia A4200
Firma de taxi / Firma de catering / Firma de curatenie / Firma de transport / Firma de comert online / Firma de IT / Restaurante si baruri Comert prin Amazon
Contacteaza-ne

Suna-ne, scrie-ne sau viziteaza-ne biroul de contabilitate din Energi-Co Business Center.


 • București, 030167
  Strada Matei Voievod Nr. 29
 • Telefon
  +40.721.591.487
 • Adresa email
  office@contello.ro
 • Program
  Luni - Vineri intre 9.00 si 18.00

Contello, firma de contabilitate din București, prestează societatilor partenere servicii contabile și financiare de înalta clasă la prețuri excelente.
Informațiile contabile prezente pe acest website aparțin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, București.

 
Acum ai posibilitatea de a verifica registrul de tva al ANAF rapid și simplu.