Declaratii fiscale

Declaratia A4200 pentru casele de marcat electronice

Declaratia A4200 este o aplicatie pentru validarea fisierului XML creat de aparatele de marcat electronice fiscale, continand registrul rapoartelor Z si al bonurilor fiscale pentru perioada de raportare curenta, prevazut in sectiunea II.12 din anexa nr. 2 la OPANAF nr. 146/2018.

Depunere A4200

Obligația folosirii unei case de marcat

Agenţii economici care au ca obiect de activitate furnizarea de bunuri către populaţie sau prestarea de servicii către aceasta, în mod continuu, sunt obligaţi să utilizeze casele de marcat fiscale. Operatorii economici au obligația de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale de la data începerii activității, conform prevederilor OUG nr.28/1999 republicată și HG nr.479/2003 republicată.

 

Daca detii o casa de marcat, atunci trebuie sa fii la curent cu lista de formulare pe care trebuie sa le completezi si sa le transmiti catre ANAF.

Instructiuni pentru completarea si depunerea declaratiei A4200

 1. DUKIntegrator – versiune ANAF nr. 1.4.17.3.3 (10.09.2018) – necesar pentru transmitere fișiere case de marcat.  Descarcati
 2.   Urmati instructiunile din fisierul PDF de pe siteul ANAF. Descarcati

 

Termenul de depunere a Declaratiei A4200

Conform procedurii stipulate în Ordinul nr. 627/2018, declarația se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanță, până cel mai târziu în data de 20 a lunii următoare perioadei de raportare în care aparatele de marcat electronice fiscale au fost folosite.

Daca aveti o firma ce utilizeaza case de marcat si aveti nevoie de un expert contabil care sa depuna toate declaratiile obligatorii nu ezitati sa ne contactati.

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Declaratia A4200
Firma de taxi / Firma de catering / Firma de curatenie / Firma de transport / Firma de comert online / Firma de IT / Restaurante si baruri Comert prin Amazon
Contacteaza-ne

Suna-ne, scrie-ne sau viziteaza-ne biroul de contabilitate din Energi-Co Business Center.


 • București, 030167
  Strada Matei Voievod Nr. 29
 • Telefon
  +40.721.591.487
 • Adresa email
  office@contello.ro
 • Program
  Luni - Vineri intre 9.00 si 18.00

Contello, firma de contabilitate din București, prestează societatilor partenere servicii contabile și financiare de înalta clasă la prețuri excelente.
Informațiile contabile prezente pe acest website aparțin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, București.

 
Acum ai posibilitatea de a verifica registrul de tva al ANAF rapid și simplu.