Servicii de completare si transmitere Revisal

Angajatorii pot externaliza serviciul de completare si transmitere a Registrului de evidenta a salariatilor catre un prestator de servicii autorizat ce poate reprezinta solutia ideala pentru societatile care nu au un buget pentru crearea departamentului de resurse umane.

Cadrul legal al ReviSal - registrul general de evidenta a salariatilor, are de la sfarsitul lui 2016 modificari majore, de care toti angajatorii din tara noastra trebuie ca sa tina cont, daca nu vor sa plateasca amenzi contraventionale impovaratoare 

Cele mai importante dintre acestea se refera la:

- schimbarea modului de transmitere a datelor ReviSal, care din acest an se va face doar online (exceptie: prima depunere se face la sediul inspectoratului teritorial de munca in format electronic);
- majorarea amenzii pentru netransmiterea datelor noilor salariati;
- raportarea unor noi categorii de informatii catre ITM (detasarea transnationala reglementata de Legea nr. 344/2006, datele de identificare ale utilizatorului in cazul contractelor de munca temporara);
- eliberarea obligatorie a adeverintei care sa ateste activitatea desfasurata, durata activitatii, salariul, vechimea in munca si in specialitate, la incetarea contractului individual de munca al oricarui salariat din firma;
- posibilitatea de a pastra  dosarele salariatilor, in conditiile legii, si in alt loc, nu doar la sediul angajatorului.

H.G. 877/2016 prevede ca incepand cu data de 28 noiembrie 2016 registrul de evidenta a salariatilor sa se compuna obligatoriu din doua parti:

registrul privat - intocmit, completat si transmis de catre angajatori, persoane fizice si juridice de drept privat;

registrul public - intocmit, completat si transmis de catre institutii sau autoritati publice, cu respectarea si a prevederilor Legii 284/2010 actualizata.

Completarea registrului privat si a registrului public se efectueaza doar in format electronic, in conformitate cu dispozitiile legale in materie.

Prin HG 877/2016 s-a abrogat obligatia prevazuta anterior, prin HG 500/2011, in virtutea careia angajatorul avea obligatia de a păstra registrul privat de evidenta a salariatilor la sediul sau.

Sunt mai multe modificari ce au intervenit in HG 877/2016, de aceea, incepand cu 25 noiembrie 2016 exista si o noua versiune a ReviSal (6.0.6), aplicatia informatica a registrului de evidenta a personalului salariat din Romania.

Vi se pare extrem de complicat ca sa va descurcati in hatisul actual de modificari legislative referitoare la ReviSal? Noi va putem ajuta! Contactati-ne chiar azi si aflati in ce termeni putem incheia un contract de colaborare in baza caruia sa va oferim servicii integrale de completare si transmitere a informatiilor ReviSal in mod corect si cu maxima promptitudine!

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Declaratia A4200
Firma de taxi / Firma de catering / Firma de curatenie / Firma de transport / Firma de comert online / Firma de IT / Restaurante si baruri Comert prin Amazon
Contacteaza-ne

Suna-ne, scrie-ne sau viziteaza-ne biroul de contabilitate din Energi-Co Business Center.


 • București, 030167
  Strada Matei Voievod Nr. 29
 • Telefon
  +40.721.591.487
 • Adresa email
  office@contello.ro
 • Program
  Luni - Vineri intre 9.00 si 18.00

Contello, firma de contabilitate din București, prestează societatilor partenere servicii contabile și financiare de înalta clasă la prețuri excelente.
Informațiile contabile prezente pe acest website aparțin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, București.

 
Acum ai posibilitatea de a verifica registrul de tva al ANAF rapid și simplu.