Ce este auditul financiar?


Auditul financiar presupune verificarea si analizarea unor informatii in mod profesionist , respectand Standardele Internationale de Audit si evident exprimarea unei opinii independente si calificate decatre auditorul financiar pornind de la informatiile si probele de audit obtinute si verificate.

Asistență telefonică gratuită: +40.721.591.487

Solicita oferta audit


Contello efectueaza auditul statutar atunci cand legislatia le impune societatilor comerciale sa isi supuna situatiile financiare operatiunii de audit financiar sau cand efectueaza voluntar auditul financiar si publica situațiile financiare auditate impreună cu raportul de audit.

Ce reprezinta auditul financiar?

Din punct de vedere al acceptiunii universale, auditul financiar  se considera  ca  fiind o operatiune  de control al corectitudinii , respectiv  analiza performanțelor financiare ale unei societati ,  pornind  bineinteles de la ceea ce reflectă inregistrarile  și situatiile  financiare anuale  ,motiv pentru care Federatia Internationala a Contabililor ( IFAC) a pus baza de fundamentare a Normelor Internaționale de Audit de către organismele specializate ale Uniunii, pornind de la cele mai importante realizări economice obținute sau situația financiară globală   la un moment dat comparate cu situațiile idealiste, cu o imagine de perspectiva in viitor.

 Exista mai multe tipuri de audit:  audit statutar, audit financiar, auditul calitatii, auditul sistemelor informatice, auditul intern, auditul securitatii datelor.

 Datorita faptului ca ati vizitat site-ul nostru, concluzionam ca sunteti interesat de un audit statutar sau audit financiar contabil, ci nu de un alt tip din cele prezentate mai sus.

Camera Auditorilor Financiari din Romania  (C.A.F.R.) reglementeaza profesia de audit financiar in Romania.

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Declaratia A4200
Firma de taxi / Firma de catering / Firma de curatenie / Firma de transport / Firma de comert online / Firma de IT / Restaurante si baruri Comert prin Amazon
Contacteaza-ne

Suna-ne, scrie-ne sau viziteaza-ne biroul de contabilitate din Energi-Co Business Center.


 • București, 030167
  Strada Matei Voievod Nr. 29
 • Telefon
  +40.721.591.487
 • Adresa email
  office@contello.ro
 • Program
  Luni - Vineri intre 9.00 si 18.00

Contello, firmă de audit din București, prestează servicii de audit statutar, intern și fonduri europene de înalta clasă la prețuri excelente.
Informațiile contabile prezente pe acest website aparțin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, București.

 
Acum ai posibilitatea de a verifica registrul de tva al ANAF rapid și simplu.