Pentru ce entitati este obligatoriu auditul intern?


Potrivit legii, entitățile de interes public definite în conformitate cu articolul 2, punctul 12 din Legea nr. 162/2017 și entitățile care îndeplinesc criteriile de mărime pentru auditare sunt obligate să organizeze și să asigure exercitarea activității de audit intern, în vederea supunerii situațiilor financiare anuale la audit statutar.

Asistență telefonică gratuită: +40.721.591.487

Solicita oferta audit


Contello efectueaza auditul statutar atunci cand legislatia le impune societatilor comerciale sa isi supuna situatiile financiare operatiunii de audit financiar sau cand efectueaza voluntar auditul financiar si publica situațiile financiare auditate impreună cu raportul de audit.

Pentru ce entitati este obligatoriu auditul intern?

Auditul intern este obligatoriu pentru toate organizatiile ale caror situatii financiare anuale se incadreaza, potrivit legii, auditului financiar. Aceste organizatii trebuie sa organizeze si sa asigure exercitarea activitatii de audit intern in conformitate cu normele legale in vigoare.
De asemenea, auditul intern trebuie organizat in conformitate cu legislatia in vigoare privind auditul intern din entatile publice pentru: companiile nationale, societatile nationale, regiile autonome si alte entitati economice cu capital majoritar de stat.

 

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Declaratia A4200
Firma de taxi / Firma de catering / Firma de curatenie / Firma de transport / Firma de comert online / Firma de IT / Restaurante si baruri Comert prin Amazon
Contacteaza-ne

Suna-ne, scrie-ne sau viziteaza-ne biroul de contabilitate din Energi-Co Business Center.


 • București, 030167
  Strada Matei Voievod Nr. 29
 • Telefon
  +40.721.591.487
 • Adresa email
  office@contello.ro
 • Program
  Luni - Vineri intre 9.00 si 18.00

Contello, firmă de audit din București, prestează servicii de audit statutar, intern și fonduri europene de înalta clasă la prețuri excelente.
Informațiile contabile prezente pe acest website aparțin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, București.

 
Acum ai posibilitatea de a verifica registrul de tva al ANAF rapid și simplu.