Contello Bucuresti Contello Bucuresti

Contello efectueaza auditul statutar atunci cand legislatia le impune societatilor comerciale sa isi supuna situatiile financiare operatiunii de audit financiar sau cand efectueaza voluntar auditul financiar si publica situațiile financiare auditate impreună cu raportul de audit.

Pentru ce entitati este obligatoriu auditul intern?

Auditul intern este obligatoriu pentru toate organizatiile ale caror situatii financiare anuale se incadreaza, potrivit legii, auditului financiar. Aceste organizatii trebuie sa organizeze si sa asigure exercitarea activitatii de audit intern in conformitate cu normele legale in vigoare.
De asemenea, auditul intern trebuie organizat in conformitate cu legislatia in vigoare privind auditul intern din entatile publice pentru: companiile nationale, societatile nationale, regiile autonome si alte entitati economice cu capital majoritar de stat.

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Declaratia A4200
Firma de taxi / Firma de catering / Firma de curatenie / Firma de transport / Firma de comert online / Firma de IT / Restaurante si baruri

Contacteaza-ne

Suna-ne, scrie-ne sau viziteaza-ne biroul de contabilitate din Energi-Co Business Center.


 • Bucuresti, 030167
  Strada Matei Voievod Nr. 29
 • Telefon
  +40.721.591.487
 • Adresa email
  office@contello.ro
 • Program
  Luni - Vineri intre 9.00 si 18.00

Contello, firma de audit din Bucuresti, presteaza servicii de audit statutar, intern si fonduri europene de inalta clasa la preturi excelente.
Informatiile contabile prezente pe acest website apartin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, Bucuresti.