Servicii de audit pentru proiecte cu fonduri europene


Servicii de audit financiar pentru proiecte finantate din fonduri europene in scopul exprimarii unei opinii independente, conform standardelor si procedurilor de audit.

Asistență telefonică gratuită: +40.721.591.487

Solicita oferta audit


Contello efectueaza auditul statutar atunci cand legislatia le impune societatilor comerciale sa isi supuna situatiile financiare operatiunii de audit financiar sau cand efectueaza voluntar auditul financiar si publica situațiile financiare auditate impreună cu raportul de audit.

Audit Proiecte Fonduri Europene

Proiectele cu finantare nerambursabila reprezinta o oportunitate importanta pentru fiecare antreprenor, aceasta putand contribui in mod semnificativ la dezvoltarea propriei afaceri.

Activitatea de audit financiar proiecte europene atesta ca finantarea nerambursabila acordata a fost cheltuita in conformitate cu termenii si conditiile contractului de finantare. Asadar, aditorul de proiect verifica absolut toate informatiile necesare din cererea de rambursare, iar modul de cheltuire a acestor fonduri este verificat riguros de catre specialistii financiar-contabili ai Contello in etapele de derulare a proiectelor, respectiv implementare, finalizare, cat si ulterior a finalizarii rapoartelor.

Serviciile de audit proiecte europene, dintre care se pot mentiona audit financiar POSDRU, audit POS MEDIU, audit POS CCE, sunt realizate pe baza standardului de audit ISRS 4400 ce poarta titlul de „Misiuni pentru efectuarea procedurilor convenite privind informatiile financiare”. 

Certificarea obtinua in urma cursurilor „Auditarea proiectelor finantate din fondurile europene”, vasta experienta in auditarea proiectelor finantate din programele nationale de cercetare dezvoltare, iti asiguram urmatoarele servicii:

 • Verificarea realitatatii, legalitatii şi eligibilitatii cheltuielilor din cererea de rambursare.
 • Verificarea respectarii cuantumului cheltuielilor aprobat prin bugetul proiectului.
 • Verificarea corectitudinii aplicarii procedurilor de achizitie.
 • Intocmirea raportului de audit financiar independent

Toate aceste servicii respecta cu strictete cerintele impuse de Autoritatea de Management.

Tarifele aferente serviciile financiare pentru proiecte europene cu finantari sunt personalizate in functie de mai multi factori.

 • Complexitatea si marimea proiectului cat si numarul de persoane ce pot fi implicate in aceasta analiza.
 • Timpul necesar pentru realizarea obiectivelor propuse.
 • Numarul de parteneri implicati in proiect cat si numarul de cereri de rambursare ale fondurilor.

Contello este membra a Camerei Auditorilor Financiari, fiind formata dintr-o echipa de profesionisti ce sustin activitatea de audit fonduri europene pe baza unor metodologii si instrumente de actualitate.

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Declaratia A4200
Firma de taxi / Firma de catering / Firma de curatenie / Firma de transport / Firma de comert online / Firma de IT / Restaurante si baruri Comert prin Amazon
Contacteaza-ne

Suna-ne, scrie-ne sau viziteaza-ne biroul de contabilitate din Energi-Co Business Center.


 • București, 030167
  Strada Matei Voievod Nr. 29
 • Telefon
  +40.721.591.487
 • Adresa email
  office@contello.ro
 • Program
  Luni - Vineri intre 9.00 si 18.00

Contello, firmă de audit din București, prestează servicii de audit statutar, intern și fonduri europene de înalta clasă la prețuri excelente.
Informațiile contabile prezente pe acest website aparțin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, București.

 
Acum ai posibilitatea de a verifica registrul de tva al ANAF rapid și simplu.