Contello Bucuresti

Servicii de audit pentru proiecte cu fonduri europene


Servicii de audit financiar pentru proiecte finantate din fonduri europene in scopul exprimarii unei opinii independente, conform standardelor si procedurilor de audit.

Asistență telefonică gratuită: +40.721.591.487

Solicita oferta audit


Audit Proiecte Fonduri Europene

Proiectele cu finantare nerambursabila reprezinta o oportunitate importanta pentru fiecare antreprenor, aceasta putand contribui in mod semnificativ la dezvoltarea propriei afaceri.

Activitatea de audit financiar proiecte europene atesta ca finantarea nerambursabila acordata a fost cheltuita in conformitate cu termenii si conditiile contractului de finantare. Asadar, aditorul de proiect verifica absolut toate informatiile necesare din cererea de rambursare, iar modul de cheltuire a acestor fonduri este verificat riguros de catre specialistii financiar-contabili ai Contello in etapele de derulare a proiectelor, respectiv implementare, finalizare, cat si ulterior a finalizarii rapoartelor.

Serviciile de audit proiecte europene, dintre care se pot mentiona audit financiar POSDRU, audit POS MEDIU, audit POS CCE, sunt realizate pe baza standardului de audit ISRS 4400 ce poarta titlul de „Misiuni pentru efectuarea procedurilor convenite privind informatiile financiare”. 

Certificarea obtinua in urma cursurilor „Auditarea proiectelor finantate din fondurile europene”, vasta experienta in auditarea proiectelor finantate din programele nationale de cercetare dezvoltare, iti asiguram urmatoarele servicii:

  • Verificarea realitatatii, legalitatii şi eligibilitatii cheltuielilor din cererea de rambursare.
  • Verificarea respectarii cuantumului cheltuielilor aprobat prin bugetul proiectului.
  • Verificarea corectitudinii aplicarii procedurilor de achizitie.
  • Intocmirea raportului de audit financiar independent

Toate aceste servicii respecta cu strictete cerintele impuse de Autoritatea de Management.

Tarifele aferente serviciile financiare pentru proiecte europene cu finantari sunt personalizate in functie de mai multi factori.

  • Complexitatea si marimea proiectului cat si numarul de persoane ce pot fi implicate in aceasta analiza.
  • Timpul necesar pentru realizarea obiectivelor propuse.
  • Numarul de parteneri implicati in proiect cat si numarul de cereri de rambursare ale fondurilor.

Contello este membra a Camerei Auditorilor Financiari, fiind formata dintr-o echipa de profesionisti ce sustin activitatea de audit fonduri europene pe baza unor metodologii si instrumente de actualitate.

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Firma de taxi

Contello, firma de audit din Bucuresti, presteaza servicii de audit statutar, intern si fonduri europene de inalta clasa la preturi excelente.
Informatiile contabile prezente pe acest website apartin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, Bucuresti.