Contello Bucuresti

Termeni si conditii

1. Informatii generale

Website-ul contello.ro este aflat in folosinta Contello Audit SRL, societate denumita in mod generic detinatorul website-ului prezent. Sectiunea prezenta stabileste termenii si conditiilor pentru acceseaza si utilizarea site-ului Contello.ro. Termenul de utilizator reprezinta orice persoana care acceseaza site-ul si care in mod implicit se obliga sa respecte prezentul set de reguli.

2. Reguli de utilizare
Detinatorul website-ului nu isi asuma raspunderea pentru securitatea acestui site.
Utilizarea serviciului Contello.ro este explicit permisa pentru obtinerea de informatii. Nici un utilizator nu are dreptul de a prelua, a interveni sau a modifica continutul acestuia.

3. Proprietate privata
Articolele, log-urile, imaginile sau orice alte elemente de continut publicate in cadrul site-ului Contello.ro sunt proprietate privata si utilizarea lor in scopuri terte este nepermisa.

4. Informatii privind responsabilitatea serviciului
Informatiile si materialele continute de acest site sunt protejate privind drepturile de autor prin Legea 8/1996.Echipa Contello depune in mod constant
activitate de informare si actualizare a informatiile prezente pe website-ul serviciului, insa nu isi asuma raspunderea pentru posibilele erori sau omisiuni pe care acestea le-ar putea contine. Eforturile depuse de catre echipa noastra reprezinta acuratetea informatiilor oferite prin intermediul website-ului.

5. Informatii privind datele cu caracter personal
In conformitate cu Legea 677/2001, modificata ulterior si completata de Legea nr. 506/2004, echipa Contello va oferi in conditii sigure si doar pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care un utilizator le poate avea inregistrare pe website.

6. Reguli de postare a comentariilor pe site-ul Contello.ro
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii. Prin postarea de comentarii sau a oricaror texte/imagini in paginile site-ului prezent, utilizatorii sunt de acord cu urmatoarele mentiuni:
- orice forma de reclama este strict interzisa. Site-ul Contello.ro nu poate fi folosit pentru promovarea altor site-uri, afaceri, produse etc.
- postarea materialelor lipsite de drepturi legale de autor sunt interzise
- este interzisa postarea multipla a unui comentariu identic
- este interzis utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, denigrator fata de celalalte persoane active
- este interziza postarea de comentarii care incita la actiuni ilegale
- Contello.ro se obliga sa nu modifice sub nici-o forma comentariile postate de cititori pe care le-a acceptat in paginile site-ului

7. Informatii privind modificarea site-ului
Echipa Contello.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul website-ului si serviciile puse la dispozitie utilizatorilor, cu sau fara notificare prealabila.

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Firma de taxi

Contello, firma de contabilitate din Bucuresti, presteaza societatilor partenere servicii contabile si financiare de inalta clasa la preturi excelente.
Informatiile contabile prezente pe acest website apartin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, Bucuresti.