Contello Bucuresti

Ce este auditul financiar?


Auditul financiar presupune verificarea si analizarea unor informatii in mod profesionist , respectand Standardele Internationale de Audit si evident exprimarea unei opinii independente si calificate decatre auditorul financiar pornind de la informatiile si probele de audit obtinute si verificate.

Asistență telefonică gratuită: +40.721.591.487

Solicita oferta audit


Ce reprezinta auditul financiar?

Din punct de vedere al acceptiunii universale, auditul financiar  se considera  ca  fiind o operatiune  de control al corectitudinii , respectiv  analiza performanțelor financiare ale unei societati ,  pornind  bineinteles de la ceea ce reflectă inregistrarile  și situatiile  financiare anuale  ,motiv pentru care Federatia Internationala a Contabililor ( IFAC) a pus baza de fundamentare a Normelor Internaționale de Audit de către organismele specializate ale Uniunii, pornind de la cele mai importante realizări economice obținute sau situația financiară globală   la un moment dat comparate cu situațiile idealiste, cu o imagine de perspectiva in viitor.

 Exista mai multe tipuri de audit:  audit statutar, audit financiar, auditul calitatii, auditul sistemelor informatice, auditul intern, auditul securitatii datelor.

 Datorita faptului ca ati vizitat site-ul nostru, concluzionam ca sunteti interesat de un audit statutar sau audit financiar contabil, ci nu de un alt tip din cele prezentate mai sus.

Camera Auditorilor Financiari din Romania  (C.A.F.R.) reglementeaza profesia de audit financiar in Romania.

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Firma de taxi

Contello, firma de audit din Bucuresti, presteaza servicii de audit statutar, intern si fonduri europene de inalta clasa la preturi excelente.
Informatiile contabile prezente pe acest website apartin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, Bucuresti.