Contello Bucuresti

Servicii de audit financiar


Contello, firma de audit din Bucuresti, presteaza servicii de audit financiar si efectueaza auditul statutar in cazul societatilor la care acesta devine obligatoriu conform legislatiei.

Asistență telefonică gratuită: +40.721.591.487

Solicita oferta audit


Angajamentul nostru este de a furniza servicii de audit de inalta clasa, fie ca este vorba despre auditul statutar obligatoriu sau auditul financiar în contextul verificării proiectelor europene în România.

Firma de audit in conformitate cu legea, la momentul cel mai potrivit!

 Datorita experientei acumulate in timp de catre profesionistii care formeaza echipa Contello Audit ,va garantam ca pentru noi efectuarea unui audit statutar , presupune mult mai mult decat rapoartele  de audit furnizate , informatii pertinente cu un impact imens asupra business-ului Dvs. , grafice concludente ,culese in baza probelor de audit pe durata desfasuratii auditului.

Mai exact, modul de desfasurare a intregului audit statutar este unicat datorita faptului ca incercam sa identificam o integrare perfecta a afacerii tale in climatul economic si financiar  actual , atat la nivel national, cat si international.

Mai mult decat atat, incercam sa depistam riscurile cu care se confrunta business-ul Dvs ,respectiv sa eliminam de la plus la minus infinit redundantele si paramentrii de ineficienta  cu care se confrunta afacerea Dvs. , atat din trecut ,cat si din prezent,astfel incat impreuna cu Dvs sa avem un aport imens la eficientizarea afacerii  pe viitor ,luand cele mai bune decizii de dezvoltare a business-ului.

 Asadar, daca va aflati in cautarea unui auditor financiar care activeaza fie in Bucuresti, fie in tara , oferind un inalt grad de profesionalism prin calitatea serviciilor si standardelor impuse in domeniul audidului statutar ,cat si financiar, va putem garanta ca ati ajuns unde trebuie.

Contello Audit   este o societate specializata in servicii de audit statutar si  financiar, membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).

 

Sunteti in cautarea unui auditor financiar ?

Sunati-ne, scrieti-ne sau vizitati-ne sediul Contello, firma specializata in audit financiar statutar si audit intern, membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania ( CAFR ).

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Firma de taxi

Contello, firma de audit din Bucuresti, presteaza servicii de audit statutar, intern si fonduri europene de inalta clasa la preturi excelente.
Informatiile contabile prezente pe acest website apartin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, Bucuresti.