Contello Bucuresti

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialiate

1. Declaratie Contello.ro
Website-ul Contello.ro, aflat in folosinta Contello Audit SRL, confirma respectarea confidentialitatii datelor dumneavoastra. Nu vom folosi niciodata, sub nici-o forma datele dumneavoastra personale/de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in scopul utilizarii serviciului Contello.ro. Contello Audit SRL este singurul destinatar al informatiilor pe care dumneavoastra ni le impartasiti, iar noi ne respectam obligatia de a le pastra condifentiale toate aceste date. Datele nu vor fi vandute sau oferite unor terte persoane, decat in cazul in care autoritatile statului roman ni le solciita printr-un mandat judiciar.

2. Formularul de contact
Formularul de contact reprezinta cea mai simpla si rapida cale de a ne contacta. Pentru a utiliza acest serviciu de contact, trebuie sa completeti informatiile cerute pe care noi le vom folosi in scopul oferirii serviciilor potrivite in functie de cererea dumneavoastra.

3. Link-urile
Echipa Contello.ro nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care in articolele de informare sunt prezente link-uri catre alte site-uri (de exemplu link-ul legii de pe un site guvernamental).

4. Informatii privind securitatea utilizatorului
Echipa noastra isi ia toate precautiile pentru protejarea informatiilor utilizatorilor. Informatiile oferite prin intermediul site-ului sunt protejate atat online cat si off-line.

5. Anuntarea modificarilor
Modificarea unor articole, sau a termeniilor si conditiilor pot fi facute fie cu notificare in prealabil, fie prin lipsa ei. Daca la un moment dat decidem sa folosim informatii personale pentru alte scopuri, vom informa fiecare utilizator printr-un email in care vom cere acordul pentru aceasta folosire a informatiilor.

6. Stergerea informatiilor personale
Utilizatorii serviciului nostru pot sa ne ceara stergerea informatiilor personale din baza noastra de date. Pentru aceasta actiune, este necesara contactarea echipei Contello.ro iar utilizatorul va primi un e-mail atunci cand informatiile vor fi sterse.

7. Cadru legal
Toate aceste prevederi din prezentul act sunt construite pentru a respecta prevederile legilor din Romania.

Audit financiar / Consultanta / Contabilitate / Resurse Umane / Calculator salarii / Firma de taxi

Contello, firma de contabilitate din Bucuresti, presteaza societatilor partenere servicii contabile si financiare de inalta clasa la preturi excelente.
Informatiile contabile prezente pe acest website apartin firmei de contabilitate Contello Audit SRL, Bucuresti.